Välj en sida

Husgrund Östersund

Sterner Mark 

Välkommen

Varmt välkommen till oss här på Sterner Mark. Ett företag som vänder sig till alla i Östersund som är intresserade av av att få hjälp med husgrund. Hos oss hittar ni maskiner såsom hjullastare samt grävmaskiner, som samtliga innehåller den senaste tekniken och uppfyller de senaste miljökraven.

Vi är det perfekta företaget för alla i Östersund med omnejd med behov av den hjälp som vi erbjuder. Vårt företag har funnits i många år och vi har hjälpt många med såväl stora som små projekt inom entreprenad. Vi är ganska så välkända här i staden för att vara ett bra och pålitligt val av företag.

Erfarenhet

Behöver ni anlita någon med denna kompetens så finns det hos oss flera års erfarenhet. Det gör att ni kan lita på att få ett väl genomfört arbete och vi försöker alltid arbeta på ett sätt som är så kostnadseffektivt som möjligt.

Trygghet

Ni kan vara helt trygg med oss. Vi är mycket noggranna med att ta reda på vad det är varje enskild kund förväntar sig för hjälp av oss. När vi lägger upp jobbet så gör vi det utifrån varje kunds önskemål, behov och förutsättningar. Vi har en tydlig och rak kommunikation från början till avslut av projektet och vi anser inte att vi är klara innan kunden är 100 procent nöjd.

Små & stora uppdrag

Vi erbjuder många olika slags tjänster. Vilket innebär att vissa jobb är stora och tar mycket tid, medan andra är mindre och är snabbare avklarat. Vi tycker det är viktigt att vara ett företag som är tillgängligt för alla, oavsett om man behöver mycket eller lite mindre hjälp. Med andra ord är alla lika varmt välkomna att anlita oss!

Kontakt

Vi ser verkligen fram emot att ni kontaktar oss om ni har frågor eller funderingar, likaså om ni vill få en kostnadsfri offert.

Husgrund Östersund

070-2347219

a.sterner@outlook.com